dissabte, 18 de desembre del 2010

CARAIIIIIIIIIII

si!!! amb majuscules, i es que sem fa molt raro estar tants dies sense pedalar, serà que lo nostre es obssesiò de veritat???sisi, els que pedalem gairabe tot l'any....ningu us ho diu??? i mi algun company poc "ciclista", de tant en tant, em titlla de boig, i es que no acaba d'entendre que li trobem a aixo de pedalar tant, i aquests dies, li ha semblat el matix que dic jo aqui sobre....que es Raro que un dissabte no estigui perdut por ai amb la BIke!!!
Es bo desconectar, però com que fer-ho del tot tambe costa, dimecres alguns vam anar a fer una Master Class d'Spinning que feien al Gimnàs, ( no ens queden hores de Gym a partir de gener......FFFFFFF ) i la veritat es que va ser divertidissim!!! a la foto fem cara de contents no? jeje, aixo si, aqui en faltaven Molts!!!!!!!!!
Una de les coses que aporta no fer hores de bici, es que tens temps de llegir mes blogs, :) com m'agrada veure que tothom a la seva manera, desconecta una mica, per carregar piles per l'any que ve, i es que he llegit un pilot de històries aquests dies, i totes bones! Aixo, si, ara "hivernem", però reconec, que les ganes de que arribin els dies de sol, i de retrovar molta gent als llocs on coincidim, son grans....que llarg es farà l'hivern! La setmana que ve....remember!!!!!!!

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS