dilluns, 26 de gener del 2015

ACABEM DE COMENÇAR I....

Dies aixi, son els que fan gran aquest esport

Aquesta setmana tornem a la normalitat, torno vaja. i es que la falta d'hores torna a ser habitual a la meva agenda, però com que no vull atavalr ningui amb les meves histories repetitives, deixo el meu minidiari del que ha estat una setmana que tot i ser la que tot just tanca el primer mes de l'Any, deu n'hi do el ritme:)
Aixo es el que vam fer dissabte dia 24 de Gener..
Estic el ple procès de no seguir plan especific en quan a antrenament, aquest any es autodidacte total, i això es el que he fet al llarg de la setmana al gimnàs, pedalar per entrenar, i per millorar la forma, això si que es objectiu, però intentant no atavalar-me amb plannings establerts, aquest any no. Fent això, i rematant els caps de setmana, crec que no anire lluny del que altres anys, he aconseguit, a mes,  passant-m'ho mes be del que acostumava  a fer, i es que com aquell que no vol la cosa, ens esta sortint un Gener esplèndid, tant que estem a punt de tancar i no he passat fred!!!

I diumenge una mica de BTT!!!!!!!
La guindeta de la setmana la posavem el dissabte amb una sortida que arribavem a ser ....MOLTS!!!! Albert Rifa, Sergi Pingui, Sergui Rodriguez, Pep Tarrès, Paco Gonzalo, Tina Castanyer, Jordi Pages, David Llorenç i Francesc Vidal...i servidor....10!!!!!!!! Tren fins la Garriga ( ultim cop ja ) i tornada per la banda Nord, pujant com a unic Coll, el Coll de Revell, en total van sortir 129 kmsi mes de +1600m....que per cert, desde ja , les rutes que fem els Fanatik's, programades, aniran amb perfil inclòs.....com el que vam fer aquest dissabte:)....Per cert, les sensacions bones, encara que crec, que haig d'aconseguir treurem 2 kgs de sobre...i descansar una mica mes......però moc fàcilment mes de 200 watts de mitja durant 4 hores....en plena base, no esta malament. i en Pujada, fàcil 260 watts sostinguts durant 45 minuts...a veure d'aqui uns mesos com va.


Fent invents......per la temporada 2015 personalitzacio Sabates i Casc per carretera


A part de pedalar, que sigui dit, diumenge ho vam rematar amb la Tina fent una sortida de BTT una mica accidentada, on el vent no va ajudar gaire, he tingut temps de deixar anar la imaginació. M'adono tot sovint, que la passivitat no va amb mi, i es quelcom innat, una setmana seguida sense revulsius al meu entorn ciclista, i els meus mecanismes interns es posen a rumiar on hi ha la innovació, unes vegades amb mes encert que altres, però sempre rumiant. Aquesta setmana, ha sortit aixi, personalització de sabates i casc de carretera, que no em desagrada gens...això si, hauràn d'esperar per sortir al carrer a que fagi mes bon temps:)

Ara toca encetar setmana mes calmada, encarada a lligar objectius personals i del Team Fanàtik per aquest 2015, el mes proper aquest divendres mateix, on amb iniciativa d'en Pingui ( Sergi ), farem una MasterClass d'Spinning Indoor FANATIK....crec que riurem força!!!
Apali, vaig a inscriurem a algunes marxes  ara, que la llista es llarga, Amer-ST.Marti, Ports del Mareseme, Gavarres Extrem BTT, Noguera Bike Race, Cambrils Park, Puertos de Ribagorza.....tot aixo tenint en compte les que ja estic inscrit.....ai mare!!!!! BONA NIT!!!

FAREM MASTERCLASS SPINNING!!!!! FANATIK!

diumenge, 18 de gener del 2015

A QUE SALVEM EL GENER??

Estic sorprès del poc fred que estic passant aquest Gener....toco fusta, i que duri! perque ara mateix estava veient les previsions i no pinta massa be la cosa. Crec que alguna cosa tindrà a veure el fet de portar dues setmanes seguides fugint de la Plana de Vic, almenys a l'hora de començar a pedalar, i es que portem dues setmanes fent de La Garriga, inici de les sortides, uns 6//7 graus mes de temperatura que a la Plana de Vic....i que tant una setmana com l'altre,  la decisió ha estat bona, absolutament sense fred cap dia......

Dissabte, Per la costa del Maresme, i amb en Jordi amb nosaltres, es pot demanar mes?


A mes, tot i sumar hores de carretera, i com no, de Gimnàs ja, hi ha hagut temps de fer BTT, i es que estic disfrutant com un nen petit aquest hivern amb la BTT, potser amb l'época de l'any amb la que estem, amb algun "calenton" menys faria, però es divertit apretar, i com no, tambè inevitable.
Estic sumant mes hores de les que caldria potser, i ja sabem, que la progressió, a l'hora de voler agafar un punt de forma, es molt important, per això es important anar en augment en la suma d'hores, i portant el ritme que porto, massa augment dubto que ho pugui fer, però tampoc passarà res no? Al Tour no m'hi conviden, o sigui que no cal capficar-s'hi massa tampoc:). 

Totes aquestes hores, seràn per poder estar, o participar amb uns minims, a tot el que anem programant, que no serà res hiper especial. A la Rioja Bike Race, hi estic inscrit,  objectiu? treurem l'espina dels mals dies que vaig passar l'any passat, i anar-hi a disfrutar si o si, unes minivacances, Cicloturistes del Pais, on intentare ficar-hi alguna de nova, i tot això convinant-ho amb activitats del club, de Fanatik Bike, que en seràn unes quantes, i que començaràn a principis de Febrer, amb l'Stage que hem preparat a Cambrils. dos dies per les terres de l'Ebre, on esperem que el temps acompanyi. Desprès en vindràn mes, però començarem per aqui, que no estarà malament.
Mentre tots els objectius van agafant forma, no deixo de tenir al punt de mira tot el que te veure en material, desde el que ja podem tocar, fins el que ha de venir, i es que amb carretera, i per el 2016, es preveuen canvis, de fet, crec que hi haurà un abans i desprès en les bicis de carretera al 2016. Fa molts anys que les bicis de carretera evolucionen, i que han quedat en un punt de estancament total..i es que sino estem tocant  sostre,  estem a la ralla. La introducció de Discs marcarà nous reptes  a les marques, en pes, en rigideza de quadres, felxions de rodes, etç.....

Shimano XTR Di2 2015........

 Deixo les suposicions per mes endavant però, i ara tocare mes de peus a terra, i es que aquesta setmana he pogut veure i tocar el primer grup electrònic de muntanya, XTR Di2....al  igual que l'XX1 al seu dia, amb un plat i onze pinyons, l'electronica en bici de muntanya, acaba de començar. Solem ser reacis a les evolucions, porto temps, molt de temps, remant sempre a contracorrent amb la gent i companys amb els que solo parlar. Tot el que el mercat ens presenta, li fem un buit d'entrada, i no em demananeu perque, però a mi em passa totalment al reves, Crec cegament amb el 90% de
lesinnivacions que van presentant les marques, i molt abans de les 29" i del 1x11v .....he vist com es dubtava de les meves eleccions, i al mateix temps, al cap d'un any, veure com tots els que dubtaven, acabaven de seguir el camí marcat, i es que no ens enceguem, vivim en un món, que ens agradi o no, ens fan anar cap allà on volen, però si a mes, el camí que ens marquen, es per millorar. perque tancar-nos en banda? no cal, acabarem anar tots a l'evoluci-o;)

El Canvi es una Obra d'art.....
En quan al XTR nou, i mes concretament el Di2, ( i es que la bici d'en Pep Tarrès el portarà desde ja )....i a falta de tastar-lo en marxa, em va quedar clar,  al que shimano ens te acostumats, acabats d'altissima calitat, disseny sobri, sense buscar l'agressivitat en les formes, però que com sempre, tot i les reticències habituals, ens acabarà agradant si o si. Les bieles potser son la part amb mes identitat del nou  XTR 2015,  agradaràn mes o menys,  però estil Shimano sense cap dubte. El canvi,, centraleta, i desviador, son una obra d'art directament ( opinió personal, esta clar ),  compactes, estilitzats, i lleguers, casi casi costa adonar-s'en, que porten el motoret a dins aquests canvis.
Potser es el comandament de canvi, el que mes m'ha decepcionat, que tot i que ha de funcionar espectacularment, l'ergonomia del mateix, i el tacte que li han volgut donar,  o sigui, tacte de com si anèssim amb cable ( res de botons com amb el Di2 de carretera ), no m'ha agradat gens, sembla un comnadament mecànic.....a  veure quan es vagi introduint, que quins "feedbacks" va rebent dels que l'utilitzin.

En Fi, apunteu-vos 2015....l'electrònica entra al mòn del BTT....

La meva xuxue de la setmana, es un complement, que el Garmin 1000 demana a crits si els que vols es utilitzar-lo amb la bici de carretera, i es que el suport que ens dona Garmin a la Caixa, es per plorar, esteticament parlant clar, de vegades sembla mentida que algunes marques tinguin dissenyadors propis, i es que si l'anterior suport avançant va ser un encert, el nou deixa molt que desitjar....alt, mal posicionat, antiestètic, no sabria com dir-ho...però fatal...La solucó es buscar al mercat d'accessoris, i encara que es un model molt nou, KCNC, ha pensat amb aquest dispositiu ( Garmin 1000 ), i ha inventat un sopart personalitzable 100% en quant a posicionament al manillar de la bici...a les fotos crec que es veu força be el treball que han fet, i que a mi m'ha deixat encantat.....


Suport KCNC per Garmin, i ideal per el 1000 EDGE



I.......Per questa setmana, potser que prou no? es nota que em venia de gust, assentar-me tranquilament aqui, que de tant en tant es un plaer. Ara a tancar el diumenge de relax,  de ben segur tancant alguna idea mes, i rumiant quelcom....i com no, pensant en repetir sortides com les d'aquests dies...O no fem bona cara????




divendres, 16 de gener del 2015

FALTEN HORES!!!!


Si, descarat, necessito dies de 26 hores... I es que no entenc ( a tots ens deu passar espero ) perque carai no trobo manera de tenir unes hores mes de calma despres de fer tot el que m'agrada...
Definitivament em penso agafar el diumenge per posar tot a lloc. Es pot ben dir que he començat l'any a tope....
Sense anar mes lluny, 12 hores de bici la primera setmana de l'any, amb sortida de carretera inclosa ( va ser genial començar aixi ), i estreno del la temporada de Bike 'Indoor' al Gimnàs....vaja poc moltes hores endinsat amb el mon aquest que tant ens agrada...,,a mes, tinc un munt de petites novetats amb forma de material....que les volia comentar.., una petita pista??? XTR Di2......ja l'he tocat!!! A Fanatik ha arribat un grup sencer ja,  val la pena investigar-lo oi??? Ho fare JA mateix! 
Fins diumenge amb una imatge que queden 3 mesos per anar veient...

dimarts, 6 de gener del 2015

2015 MODE ON

Cursa de Na'dalt a Bellmunt....St.Esteve
Encetem any, enceto il-lusions, enceto ganes, vaja, que encara que l'entrada d'any sigui tan sols un numero mes, les promeses tipiques que ens fem poc o molt tots, a mi tambè m'afecta.....Una setmana de 2015,  i he tingut clar que torno tenir ganes de posar-me en forma ( una altre cosa serà que ho pugui fer:) ). Els dos mesos de final d'any, sense cap mena d'obligació, i disfrutant força amb la bici, sobretot amb la BTT, m'han carregat les piles. I com no, les ultimes setmanes amb sortides de tot tipus, m'acaben de motivar per fer cosetes...

Espectacular companyia!
Fa dos dies, que acabo de fer inscripció a la Rioja Bike Race, tinc una espina clavada desde l'any passat, i encara que aqui l'objectiu es disfrutar, ho vull fer a bon nivell, no com l'any passat, arrossegant-me. Aquesta, la QH, que si entrem al sorteig, em motiva força tornar-hi, Gavarres Extrem BTT, Escapada als Alps a l'Agost, Stage UCA/FANATIK a Cambrils al Febrer, i sobretot, Pedals de Foc Non Stop 10è Aniversari, seria un planteig de calendari molt molt motivador....hi ha un munt de propostes que tenim a sobre la taula, es questió de seleccionar be, i sobretot entrenar be. S'ha de ser conscient de quan un mateix toca sostre, i jo estic segur que l'he tocat fa algun temps, però aquest sostre, el vull tornar a tocar, no mes amunt no, pero si al mateix nivell. Crec saber, on toca pulir errors del passat, i amb una mica de disciplina, es pot aconseguir, serà un dels reptes de l'any que encetem...

Sortida amb UCA Team
Deixant de banda proposits personals, no vull oblidar que avui es un dia especial, diada de Reis. No em puc queixar, els reis, tio, etç s'han portat molt be, els hi demanava Salut, que espero que me la donin, però a mes han deixat uns quants juguets al llarg del Nadal. Per mi,  la BMC va ser un regalàs. Però per acabar de passar les festes han deixat alguna coseta mes...

Zero RH+ ZY
Un Casc del Club, però amb els detalls amb Fibra de Carbó...que tinc intenció d'utilitzar-lo en dies especials.Costa trobar un Casc que quedi com un guant i que a mes agradi com queda, i el ZY de Zero Rh+, crec que es un dels cascs , junt amb algun Bell que he tingut, que mes be m'hi he trobat, serà questió de mantenir l'idili un any mes. 

I no tan sols aquesta "xuxe", l'altre, un que crec que havia d'acabar tenint, que es un Garmin per poder navegar amb una mica de seguretat.
A la Pedals de Foc Non Stop del 2013, em vaig adonar que una cursa d'aquest estil no es podia fer amb un GPS que nomès et marca la linea....perdre minuts i minuts de temps, haver de recular multitud de cops, i acabar fart d'algo que en teoria es del que t'has de fiar....m'ho va deixar clar....No he fet cap mes cursa amb GPS, però aquest any, vull "apendre" a navegar com cal, i el GARMIN 1000 crec que es una de les millor opcions actuals.



De moment, m'he passat dos dies configurant opcions, i es que dona informació de tot tipus, fins i tot notifica a la pantalla, trucades i missatges. El que em fa patir una mica es que tanta tecnologia, aixuga la bateria a ritmes força alts.

De totes maneres, tinc força temps per endavant per poderanar investigant i tastant. Em fa falta un suport de KCNC avançat, per la bici de carretera, ja que el d'origen, tot i ser un model nou, queda posat a la bici, molt malament,  com molt elevat, i els suports que hi havien fins ara, estan massa aprop del manillar, i el Garmin 1000, es massa llarg, no hi cap!!!! O sigui, que buscant al mercat d'accessoris, KCNC ha set la suloció, crec.....ja us ho explicare!
M'agraden els regals de Reis!!!!!!!

 Amb moltes coses al cap, i amb moltes coses per fer al llarg de l'any, us desitjo una bona tornada a la feina, i que el Nadal us hagi anat molt i molt be, jo m'he despedit de Vacances amb una pedalada de poc mes de 80 kms amb la Tina i l'Albert, però no oblidare els dies tant especials que he viscut aquets dies, especials per fer allò que m'agrada tant sols, però si, MOLT ESPECIALS!!! fins aviat amb 2 bons moments del Nadal 2014.....

BON 2015.....



MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS