diumenge, 27 de febrer del 2011

Pre Carnaval...i mes!

Encara que no tots estem ficats amb el tema Carnaval, a Torellò es viu molt aquesta data, i desde fa ja uns mesos, n'hi ha, que tenen doble feina, o sigui, pedalar, i fer Carroses. Pels que no heu vingut mai per aqui, prometo alguna foto, i algun video si hi ha temps, per transmetre la feina que porta estar ficats a dins de tot el tema Carnaval, veureu que val la pena venir algun cop a viure'l. Entre els que mes tripijocs han de fer, hi ha l'Arnau, que porta ja 3 o 4 setmanes que no sap d'on treure les hores per pedalar, pero que al final, les treu. La setmana que ve....ja costarà mes, segur! però es l'última!

Reagrupament, coronant la Trona
Un detall,Si, ja ho se! alguns poder han trobat a faltar algun Independent a la primera carrera de l'any "seria", la PowerBar d'Aguilar de Segarra, però per una cosa o altre, la majoria la vam descartar, de fet, aixo acaba d començar! a la resta hi serem.
 Els que no hi estem tan ficats amb el Carnaval, podem fer mes la nostra, i ahir, aprofitant el bo, va tornar a tocar Carretera a alguns, encara que repartits entre la Saturda's i l nostra petita grupeta,  altres BTT, Guilli, Ernest..... Jo no tenia gaire temps ( temes personals, jeje ), però els que van poder fer la volta que hi s'havia plantejat divendres, els hi ha sortir una volta guapa.
com que havien quedat a les 8:30, i a mi em tocaven 4 hores, i temps maxim les 12 per ser a casa, vaig sortir pel meu compte a les 8, i les vaig anar a atrapar, abans de començar a pujar la Trona ( Sant Hipolit de Voltregà ). Miki, Camps, Koki, Jota, Eloi, Jordi Salvans, Laura, Maria....i Cristian! deu n'hi do la colleta.
Vam pujar cremant polvora ja, s'havia de provar que les cames vagin agafant puntillo, i sembla que si..mica en mica.....a dalt es va fer reagrupament, sort! perque sortir junts, i no fer mes de 2 kms junts...no es bo!! jejeje

Com que sabia que no podria fer tota la volta, vaig aprofitar per tirar alguna foto abans de girar, alemnys aqui anavem junts! menys les "nenes" que s'havien quedat una mica enrrera.....
Els vaig acompanyar fins al cobert, que allà els tocava esmorzar algo, i arribant allà, vaig enfilar la tornada, que la vaig fer a bon ritme, baixant cap a Sant Quirze de Besora, i enfilant la C17 fins a Manlleu i Torello altre vegada. Total 4:05 mnuts. 107 kms, dia rodó. Lo bo d'això, es que van passant els dies de fred, mmmmm, m'agrada, encara que se que encara ens queda alguna setmana de patir, pero en aquest cas, enlloc de sumar, estem restant, queda poc hivern ja!


Abans de girar cua ( jo)
La setmana que entrem, ja comença a entrar una punt mes d'intensitat, i altre cop a acumular hores, a veure com les trobem...unes 5 hores de les que entraran al sac aquesta setmana, espero que siguin a la primera 2 "carrera" de l'any. Alguns, els que no farem carnaval, espero que anem a fer la Marató de les Gavarres, uns 75 kms, amb 2000 i pico de desnivell positiu, però d'aixó en faig 5 cèntims la setmana entrant, que s'ha de veure si el temps acompanya...
GASSSSSSSSSSS


dissabte, 26 de febrer del 2011

+++++++ POSITIU A SAC

Desde Dimecres que estic perdut, o estem! però es que treballar, entrenar, i remenar totes les cireres perque les coses vagin mes o menys sortint endavant, ocupa totes les hores lliures!
Demà comento com ha anat el finde, que la veritat es que estem tots desperdigats, uns per aqui els altres per allà, però totes fent una cosa o altre, aixo sempre!
EL que no ens podem queixar, es el bo que esta fent aquests dies, fins i tot dijous, amb l'Arnau, vam descartar Spinning, i vam fer les 2:30 amb BTT, per la plana, genial fer aixo al febrer, com es desconecta, aixo si, toca portar llum, perque arribant a les 9.......pilles foscor segur.
Canviant de tema, i deixant-ho com anecdota, el que si puc dir al 99%, es que a principis d'abril tenim tota la roba d'estiu ja, ha costat tancar tot el tema, perque som molts ( guay ), i aclarir talles amb tots...buf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i com ja vaig dir l'altre dia...fins i tot alguna cosa "no bici", que bona impressiò n'hem de fer, no?

dimecres, 23 de febrer del 2011

Nou Perfil a Facebook, i ........

Avui, i per fer una mica mes actiu el perfil que tenim a Facebook, hem passat de ser un grup ( amb les limitacions que comporta ) a ser un Perfil dirctament, o sigui que ara serem pocs, però ei, que creixarem segur! mica en mica! vaja, que tots els que no sou amics nostres, ja sabeu que us toca....jeje, AQUI FACEBOOK INDEPENDENT
Tema a part, portem un mes preparant la roba d'Estiu, i sembla que ja esta a la recta fnal, i segurament a principis d'Abril ho tindrem tot, de totes maneres, aprofito per recordar que si algu volia algo, encara es a temps a dir-ho, Aixo si, el que eta clar, es que aquesta petita familia creix, no sabem si per be o per mal, però creix!!
Una mini novetat, i en plan ecònomic-carrer, he pensat que tenir algo per unir-nos quan no anem amb bike, no estaria de mes, o sigui, samarreta de carrer de pim pam er poder anar a fer la cerveseta, o l'aquarius, jeje! agrada??? No esta mal no?
Ah, a part de tot el moviment que port aixo, les hores de bike continuen sumant, demà segurament tocarà sortir fora!! novetat entre setmana, i es que el temps qens esta fent, s'ha d'aprofitar!!
Es veiem el WeekEnd!

diumenge, 20 de febrer del 2011

El temps acompanya

N'hi haurà que pensaran el contrari, que el temps no ha acompanyat gens, i es veritat, avui no, i els que tenien plans per fer algo llarg avui, potser no els han pogut fer, però els que ho vam fer ahir, ja ho tenim al sac! Tocava sortida d'últim dia de la tercera setmana de càrrega, o sigui, una mica força de volum ja, i algo mes d'intensitat. Vam decidir fer sortida poc voluminosa de gent amb en Miki i en Xevi, i a mig fer sen's va ajuntar en Jota, ja que l'Arnau li tocava carrossa altre cop, que fins d'aqui 2 setmanes serà el que mes hores li robarà al pobre. La resta de gent, Charlie, Carra, Tarrès, Toni,  etç..van fer sortida amb la Saturday's, que de ben segur, van recordar i molt, amb en Xevi, sobretot en Toni,  que de segur que el trobarà molt a faltar....
La nostra idea era no ficar gaire desnivell, i der entre 5 i 6 hores, i l'objectiu va sortir rodó. Sant Quirze de Besora, Alpens, Cobert de Puigcercòs, Lloses, Ripoll, Vallfogona, Olot, La Salut, Esquirol, Manlleu, Torello. pensavem que serien uns 125 kms, però en van sortir uns 150 al final..forces...i la veritat, pujant la Salut, els kms es notaven, es nota que hem d'anar agafant fondo, però estem a Febrer, i crec que el cami es el bo.
El meu Xip era no apretar gens, pujar els ports per sota llindar entre un 5 i un 10%, i la resta, fer-ho a bon ritme, ja que no exigiem massa al cos, mirar de no relaxar-nos massa, i mirar de buscar aquell punt d'esforç constant, cosa que vaig/vam aconseguir.
Avui tocava fer algo mes d'una hora a ritme suau suau, però......la pluja ha xafat els plans, o sigui, i per no caure amb l'apalancament, ha tocat piscina, i bici d'spinning, dintre el que hi cap, s'ha pogut salvar el dia. Week End complert!!
La setmana entrant toca baixada, podre reposar una mica, i fer una mica, nomès una mica d'oci. el tema roba estiu esta engegat, i sembla que aquest any portarà mes feina de la que pensava. però la farem! i tambè s'haurà de fer alguna cosa amb el tema material, que hi ha setmanes que es un no parar, sembla mentida el que arribem a moure de material sense adonar-nos. Sense anar mes lluny aquesta setmana m'he estat barallant amb les rodes de la Flaca, per personalitarles una mica, que gracies a la màquina nova de tallar vinils d'en Joan, han quedat aixi de guapes,  i tambe una mica liat muntant les rodes de perfil a la bici d'en Charlie...les deixo aqui le dues, Si! ja se que de vegades soc una mica "flipi" però han quedat be, no?
I es que portem unes setmanes de rodes!!! que l'Arnau tambè n'ha posat de noves a la BTT, i en Campos te les de perfil 38 apunt. En fi, no em lio mes! que no acabaria mai!       Ah! un detallet que m'en descuidava, i prou important, aquesta setmana s'ha tret a la llum una presuta Xarxa d distribuicò de substàcies dopants a Osona. El greu del cas, es que els "clients" es gent que practia ciclisme a nivell Social i provincial, o sigui, gent com nosaltres, el tema es greu si hem arribat a aquest extrem. Per ara el tema esta obert, a veure com acaba, i quins noms surten mes a la llum...

Per cert, aquesta setmana hem estat mirant força el calendari amb l'Arnau, i comencem a veure clares algunes dates, mola mola!!!!!1

dimecres, 16 de febrer del 2011

:( mal dia...

A la vida, sempre hi han coses, que t'estimes mes no escoltar, i per desgràcia, mes d'una vegada. Avui, ha set un dia d'aquests....Havia quedat amb en Charlie per encolar els tubulars per  la seva flaca, desprès de mes de dues setmanes donant-hi voltes....He plegat de treballar a les 5...he arribat, i mentre l'esperava, he aprofitat i els he muntat jo. L'Arnau, que anava a fer carrossa avui que reposava, ha passat per casa a portar-me eines que teniem esbarriades, i poc abans de les 6 ha arribat en Charlie.
Es mira les rodes, li agrada com queden, i de cop s'enrecorda del que li han comentat al mati, una mala noticia. Ens diu, us enrecordeu d'en Xevi?...si en Xevi Parareda diu, jo............dic clar! si ha vingut a totes les GesExtrem, molt amic d'en Toni Martinez! inclus l'any paassat, acabant l'any, vam fer alguna sortida organitzada per en Toni, tots plegats! sisi, clar que el conec. Doncs no hi es...ja no hi es, avui no s'ha llevat.....li contesto, vols dir que, no s'ha lelvat de veritat? sisi, de veritat... buf, ho he enntes de seguida, no calia profunditzar.
Quan es algu que coneixes, que poc o molt hi has compratit alguna cosa, amb aquest cas la nostra afició, i et diuen que no el veuràs mes, costa de assimilar. Amb en Xevi no hi soliem compartir bojeries de les nostres, basicament perque ell encara la bici d'una altre manera, amb altres objectius, però de tant en tant, i gràcies a en Toni, que aconseguia convençe'l per apuntar-se a algun "fogonasso" dels nostres, podiem compratir sortida amb ell.
La part que coneixia d'ell, em ve fàcilment al cap. Un tio de cullons, tan li feia on s'hages d'anar, ni com. Tranquil, però mai s'encantava, pedalava mes del que aparentava. Encara recordo fa un parell d'anys, quan el vaig coneixer, fent un dels nostres tipics sopars d'estiu a Bellmunt, i que clar, la tornada tocava de nit, veurel arribar amb un invent posat al portampolles de la bici, que era una bateria artesana pel llam de llum que fia servir per tornar, impressionant! coses d'aquelles que sempre et queden gravades.
Com dic al principi, avui es un mal dia, avui hi havian intenciò de comentar un parell de coses, però noticies com aquesta, fan deixar de banda qualsevol altre cosa, i que encara que sigui gairebe insignificant, tots els que hem pedalat amb ell, desde aqui li fem el noste petit homenatge.
D.E.P Xevi....

diumenge, 13 de febrer del 2011

Seguim Sumant (Saturday's)

Ahir, per variar, teniem varies opcions al cap, el que estava clar era que tocava sumar minim 5 hores a ritme relaivament suau. Al final, i com que mes o menys ens vam aconseguir posar d'acord ( ja costa ja, jeje ), la opciò va ser fer carretera amb la gent de la Saturay's Family, que per cert, tenen un poder de convocatòria molt elevat, ahir crec que eren/m 25!! potser massa gent per poder portar un ritme constant, però que desprès d'haver fet la Sortida, es pot dir que no va estar gens malament.
Ruta: Manlleu, Roda, Taradell, Cenelles, Castellterçol, Moià,L'Estany, Fontfred, Vic, Manlleu, Torello...Maca, no?
Tocarà, mallot nou Lopez!
Va fer fred, i de fet, fins que no vam sortir de Centelles, ben be 1 hora i casi dues, no vam deixar la boira enrrera, tela quin agobio tenim  aqui amb la boira, un pal! que per cert, se li de tenir molt respecte, ja que humiteja la carretera de manera molt bestia, i de vegades, es perillòs, i sino que li demanin amb en Lopez, que va veure passar guardarail ben be per sobre del seu cap....quin susto!!
L'anècdota de la sortida, a part de la caiguda, per mi clar, va ser, que no vaig voler parar a fer el cafe, i vaig decidir fer un tros endavant, i llavors recular fins a on eren  tots fent paradeta, tots menys jo i l'Andreu Illamola, que tampoc va voler fer parada. Resulta, que tornant al punt de partida, i disfrutant del sol que feia, em creu-ho amb un Ciclista que m'es conegut, l'estil, la cara, nose però m'es familiar...sense temps a reaccionar, em diu adeu, i  li torno la salutaciò, Em paro a pensar, i dic.....vermell? Focus? pinta Pro?? Joder, si era en Purito!!!! li dic a l'Andreu si l'ha vist, i em comenta que si,que era ell! carai quina rabia! quan em venen ganes de atrapare'l i fer-me una foto ( si com els nens petits, que hi farem ) ja es massa tard!! deu haver coronat ja, i deu ser carretera avall...llàstima, però em va fer molta gràcia creuar-me amb ell, no passa cada dia aixo.



Explico l'anècdota a tots quan surten, i apa, sant tornem-hi! ens queda la part mes dura, peròla mes maca, i aqui ja cadascu agafa el seu ritme, que fa que es fagin grupets, i que fa que em quedi força enrrera, no tinc pressa, ara no, i que l'Arnau, Xevi, Miki, Toni, Carra..Etç estiguin a davant de tot fent algun que un altre pique..jejeje
Ens reagrupem a FontFreda, on mes d'un ja va una mica tocadet, normal, casi 100kms, i a partir d'allà ja nomès queda enfilar cami cap a casa altre cop, aixo si, baixant ens "flipem" una mica, i hi han llatigassos per tot arreu, però es que....que divertit es!!!!!!!!!!!!

Resumint, i per variar, un mati mes genial, i felicitats als Saturday's per proposar una rutilla tan guapa!
Ahir però, no vam ser els unics a sortir, En Guilli i l'Ernest segur que van fer algo mab la BTT ( encara no els he vist ) i en Vidal si que se segur que va sortir amb en Nacho, per la Zona de la Vola, on crec que encara que costi, encara van descobrir algun corriol amagat.
Demà encetem 3a setmana de segon mes de base, i les ganes d'apretar i son. Se segur que no tindrè un augment de forma significatiu, però tan sols poder tornar a passar-ho tan be com l'any passat, ja serà molt!!!!!

dimecres, 9 de febrer del 2011

Amor a primera vista.......

A tots ens deu haver passat alguna vegada, segur! el que passa, es que el "Flechazo" al que em refereixo jo, es d'un altre tipus, que salvant les distàncies, tambè pot tenir algo d'emocional a vegades, o no?
SCOTT F01
Doncs si, em refereixo a la d'aqui sobre, es un projecte encara, i sembla que pel 2012 segurament es començarà a comercialitzar, el que no se es els € que costarà, però tambè es segur, que pocs no...
Va fer el debut al Tour 2010, de la mà del HTC Columbia, equip el qual, aquest any ha deixat Scott, i que per tant es quedarà sense poder exprimir mes una maquina aixi. Al 2011, i que jo sapiga, no hi ha cap equip Pro-Tour amb Scott, o sigui que de moment, poc la podrem veure.
Pel que se, en principi havien d'arribar algunes unitats al mercat espanyol, poques, 4 o 5, per proves, però finalment, i degut a que encara estan en fase plena de proves, de disposicio de fibres, torsions, etç, sembla que s'allargarà fins a finals d'any. Esta equipada amb el grup sencer Shimano Dura-Ace Di2, ( l'Electronic ) i el pes es una questiò que encara no es oficial, el que si es oficial, es que es un 5% mes pesat ( el quadre ) que l'Adicct Rc,  però que es molt mes rigid, i fins i tot moltissim mes aerodinàmica, que la veritat, nomès mirant-la, es dedueix.

No se si agrada a tothom, el que es segur es que es espectacular, i que. en tindre algun dia alguna???

diumenge, 6 de febrer del 2011

I ara bo!!!!

Vaia Week end que hem passat? aquesta setmana fijo que ningu es queixa de fred...i per la Plana de Vic, tampoc! Ha donat per molt el finde, tot i que jo he seguit el que em tocava, o sigui, dissabte complert d'hores setmanals...diumenge tocava repòs, tot i que en realitat no ha set ben be repòs, ai ai ai! alguns Altres, si han aprofitat el dia, que ha set bonissim, Campos..MIki....i no m'en vull enrecordar de mes, que encara penso que es pecat tenir un dia aixi i no sortir...
Total,  feia dies que el preparava una volteta guapa, adient a l'epoca de l'any que estem, i al final, tot i que nomès vam ser 5, (  Sanma, Eloi, Ernest, Guillem i Cristian )va ser interessantissim, amb en "Sanma" que sen's va apuntar a última hora, i que al final ens va portar per algun caminot que amb prous feines coneixiem, be, el GPS de l'Eloi tambè va ajudar, jeje.
La zona? el recorregut? Zona Cabrerès, Rupit, Salt de Sallent, Sau, Folgueroles, Roda, Torello. Va estar molt guapo, i a part de poder sumar les hores que tocaven, vam fer trossos de tot, amb neu inclosa!!!!  vaig poder fer un mati amb els que feia dies que no pedalava, per una cosa o altre, divertit vaja. Incidents.del dia pocs, i detalls mil, massa per poder explicar...però el destacable va ser queL'Eloi va trencar cadena baixant cap a Salt de Sallent... i l'altre, que  no es pot considerar incident, jeje, però que n'hi ha algun que s'enrecordarà molt temps d'aquest dia, no Guillem? El pobre feia 2 setmanes que agafava la bici desde l'operaciò que va tenir a principis de Desembre, i casi 80kms, li van pesar força. però de tot se'n apren no? L'Ernest, se li va notar que portava molt mes rodatge, tot i que no esta acostumat a aquestes Quilometrades, va aguantar be be. Vaia, com 2 "javatos" tots 2!! Per anar fent-se a la idea de que es fer curses Non-Stop de Llarg recorregut, els hi va anar be!

Salt de Sallent
Entre d'altres coses, a les Zones que tenim aprop de casa, hi han llocs tan espectaculars com aquest, SALT DE SALLENT, vam aprofiar a fer paradeta, perque va ser aqui on L'Eloi va trencar la cadena, i clar, parar per parar....aprofitem i fotiki al canto!!

Tema a part, es la resta del Team, jaja, queda be aixo oi? que van triar altres opcions,  clar, que com sempre, fa que anem ben desperdigats! som el que no hi ha! ni un cap de setmana tots junts!
En Miki i en Campos, es rajaven divendres a última hora, i decidien fer carretera amb els de la Saturday, on en Charlie tambè s'hi va apuntar... i en Carra...en Toni...i fins i tot en Tarrès resulta que hi va aparèixer, si es que, te tela, tots amb flaca dissabte! menys L'Arnau, que ell esta liat amb el tema carnaval, pero aixo si, no patiu que no per aixo deixa de banda la part que li toca cada setmana, poc a poc i bona lletra vaja.

Fi del Calvari! per alguns;) jeje
La setmana que ve, mes i  millor, encara que no tinc ni idea de que sortirà, perque fisn fa 5 minuts, encara parlava amb en Campos, i ja em dia que no se que de la Maratò de les Gavarres....interessant proposta, la mala sort es que coincideix amb la TransMaresme...toca decidir, una de les 2 cau segur..pero en nem parlant ...

dijous, 3 de febrer del 2011

POSIVITIZANT

Que ve a dir, que anem ve....:) es dijous, i ja tenim mitja setmana feta. Hi han poques hores per rumiar un cop plegues de treballar, perque casi tot s'ho empassa la bici, però lo fort, es que encara desprès de pedalar, encara queda una estona per trobar events...i quan t'adones, resulta que hi ha tot el Maig, Juny i Juliol, ple de coses per fer. Una d'aquestes, i que em volta força pel cap aquests dies, es la Maratò de LOS MONEGROS, oogui, que intentare investigar uns dies sobre la cursa, que pot molt ben ser que la fiquem dins el calendari, ja que es el dia 30 d'abril, i aqui encara, tenim dies lliures..jeje. Ja de pas, si algu l'ha fet, pot explicar mes o menys...com pinta? es veu que aquest any, hi ha ficat pel mig Orbea, i tenen ganes de fer-ho una mica Megagran, a part de potenciar el tema de les 29" ( que sempr ehi ha gent que li interesa el tema ). Serà questiò de seguir-ho d'aprop, encara que la setmana abans, hi hagi la VolCat...
Tema a part, el finde es presenta interessant, amb bon temps, i com ja teniem pensat, tocarà una mica de BTT. La idea es fer trams de Cabrera, i baixar cap a Sau, passant abans per Rupit...i un cop a Sau, tornar per Roda, mes o menys anirà per aqui el tema, o sigui que si algu s'anima, ja ho sap....unes 4:30h/5h de Btt a ritme suau...

MOMENTS

MOMENTS

MOMENTS